קישורים ממומנים
שטיפת כלים הינה פעולה פשוטה וקלה יותר, כאשר מבצעים אותה על פי סדר פעולות ובעזרת חומרי ניקוי נכונים. פיירי, נוזל הכלים הנמכר ביותר בישראל ובעולם, מציג את פיירי מנקה ומטפח, ההופך את שטיפת הכלים לחוויה ששומרת על עוד ידיים מטופח, ומעניק לך טיפים שיעזרו לך לעבור בשלום את שטיפת הכלים.
ככלל, אם אין לך זמן לקרוא את הטיפים הבאים, יש רק שני דברים שאת צריכה לדעת:
1. האחד, השתמשי בנוזל כלים מצוין. היית מאמינה שפיירי מסיר שומנים עד פי שניים מהר יותר ממתחרה מוביל? את יכולה לסיים את הכלים במחצית הזמן אם תשתמשי בנוזל כלים מצוין כמו פיירי .
2. כלל שני: כלים עושים מהר אך בבסדר מופתי. ברגע שהתחלת לשטוף את ערימת הכלים שחיכתה לך בכיור, מהרי וגייסי את כל היעילות הנדרשת כדי לסיים מהר ככל הניתן (אך עדיין היי זהירה!), ויחד עם זאת עבדי בסדר פעולות קבוע: הכיני את הכלים לשטיפה, השתמשי בטמפרטורת מים נכונה, התחילי מהקטן לגדול, ייבשי והחזירי. ההנאה מובטחת.
הכנה מראש חוסכת זמן
• יש להימנע מהצפת הכיור במים בזמן שטיפת הכלים, מומלץ תחילה לנקות את שאריות המזון מהכלים, ולספוג בנייר מגבת את השמן הנותר במחבתות וסירים אשר שימשו אותנו לטיגון.
• במידה והלכלוך נדבק לכלים ומסרב לרדת, יש להשרות את הכלים במים חמים עם נוזל כלים למספר דקות, פעולה זו תמיד תייעל את מהירות הניקיון של פיירי.
• לאחר ניקוי הלכלוך יש לסדר ולמיין את הכלים בערמה: צלחות עם צלחות, כוסות עם כוסות, סכו"ם בצד.
בעת השטיפה
• טמפרטורת המים בעת שטיפת כלים צריכה להיות גבוהה ככל האפשר, על מנת להסיר את כל הלכלוך מהכלים ובמאמץ סביר. שימוש במים חמים יעזור לך גם להיפטר מחיידקים.
• מומלץ להשתמש בנוזל הכלים בצמצום – טיפה אחת של פיירי מספיקה לכיור מלא בכלים מלוכלכים.
• ספוג שטיפת הכלים הינו "חממת חיידקים", חשוב לטבול את הספוג מדי פעם במים רותחים ולהחליפו בתדירות גבוהה.
מהקטן לגדול
• התחילי בשטיפת הכלים הקטנים: כוסות, ספלים, צלחות קטנות וכלי סכום.
• השתמשי במים שהצטברו בכוס בזמן השטיפה על מנת להעבירם לכוס הבאה בתור: כך תחסכי בזמן ובמים.
• בשטיפת סכו"ם, הקפידי לסבן אחד אחד לתוצאות מירביות ואל תדלגי על הידית שכן גם היא מתלכלכת, אולם ערמי אותם לאחר שסיבנת בתוך אחד הכלים הגדולים שעומדים בכיור. הניחי למים לזרום לתוך הכלי- ובכך לייעל את פעולת הניקוי.
• כאשר את מוציאה את הכלים מהמים, בדקי כי לא פספסת נקודות לכלוך קטנות. אנו זריזים- אך יסודיים.
• סיימי בשטיפת כלי הבישול: שטפי את הכלים ביסודיות, ואל תשכחי לנקות את תחתית הכלים משאריות המזון והשומן השרוף שנדבקו - בכדי שבשימוש הבא בכלים, השומן לא יישרף בעת הבישול.
עשי סוף לכלים
• לעיתים, כדי להגביר את תחושת הניקיון והסדר, כדאי לנגב את הכלים ולא להמתין לייבוש טבעי. ניתן לנגב את הכלים במגבת נקייה, אך כאשר היא לחה מומלץ להחליפה.
• בסיום הייבוש מומלץ להחזיר את הכלים לארון. השארת הכלים בחוץ ממלאת את הכלים שזה עתה נקינו בחיידקים.
• יבשי את הכיור, את מתקן ייבוש הכלים ואת הסמרטוטים והשאירי אותם להתייבש באוויר. זכרי כי יש להחליף אחת לכמה זמן את כלי הניקוי.
• אם השתמשת בפיירי מנקה ומטפח- עור ידייך יישאר בתום פעולת הניקוי רך ונעים למגע. פיירי מנקה ומטפח מכיל נוסחא עדינה ומכיל רכיבים כגון: אלו-וורה, מלפפונים ומשי, אשר מסייעים לשמור הלחות הטבעית על עור ידייך.
מאת: טריו יח"צ
ככלל, אם אין לך זמן לקרוא את הטיפים הבאים, יש רק שני דברים שאת צריכה לדעת:
1. האחד, השתמשי בנוזל כלים מצוין. היית מאמינה שפיירי מסיר שומנים עד פי שניים מהר יותר ממתחרה מוביל? את יכולה לסיים את הכלים במחצית הזמן אם תשתמשי בנוזל כלים מצוין כמו פיירי .
2. כלל שני: כלים עושים מהר אך בבסדר מופתי. ברגע שהתחלת לשטוף את ערימת הכלים שחיכתה לך בכיור, מהרי וגייסי את כל היעילות הנדרשת כדי לסיים מהר ככל הניתן (אך עדיין היי זהירה!), ויחד עם זאת עבדי בסדר פעולות קבוע: הכיני את הכלים לשטיפה, השתמשי בטמפרטורת מים נכונה, התחילי מהקטן לגדול, ייבשי והחזירי. ההנאה מובטחת.
הכנה מראש חוסכת זמן
• יש להימנע מהצפת הכיור במים בזמן שטיפת הכלים, מומלץ תחילה לנקות את שאריות המזון מהכלים, ולספוג בנייר מגבת את השמן הנותר במחבתות וסירים אשר שימשו אותנו לטיגון.
• במידה והלכלוך נדבק לכלים ומסרב לרדת, יש להשרות את הכלים במים חמים עם נוזל כלים למספר דקות, פעולה זו תמיד תייעל את מהירות הניקיון של פיירי.
• לאחר ניקוי הלכלוך יש לסדר ולמיין את הכלים בערמה: צלחות עם צלחות, כוסות עם כוסות, סכו"ם בצד.
בעת השטיפה
• טמפרטורת המים בעת שטיפת כלים צריכה להיות גבוהה ככל האפשר, על מנת להסיר את כל הלכלוך מהכלים ובמאמץ סביר. שימוש במים חמים יעזור לך גם להיפטר מחיידקים.
• מומלץ להשתמש בנוזל הכלים בצמצום – טיפה אחת של פיירי מספיקה לכיור מלא בכלים מלוכלכים.
• ספוג שטיפת הכלים הינו "חממת חיידקים", חשוב לטבול את הספוג מדי פעם במים רותחים ולהחליפו בתדירות גבוהה.
מהקטן לגדול
• התחילי בשטיפת הכלים הקטנים: כוסות, ספלים, צלחות קטנות וכלי סכום.
• השתמשי במים שהצטברו בכוס בזמן השטיפה על מנת להעבירם לכוס הבאה בתור: כך תחסכי בזמן ובמים.
• בשטיפת סכו"ם, הקפידי לסבן אחד אחד לתוצאות מירביות ואל תדלגי על הידית שכן גם היא מתלכלכת, אולם ערמי אותם לאחר שסיבנת בתוך אחד הכלים הגדולים שעומדים בכיור. הניחי למים לזרום לתוך הכלי- ובכך לייעל את פעולת הניקוי.
• כאשר את מוציאה את הכלים מהמים, בדקי כי לא פספסת נקודות לכלוך קטנות. אנו זריזים- אך יסודיים.
• סיימי בשטיפת כלי הבישול: שטפי את הכלים ביסודיות, ואל תשכחי לנקות את תחתית הכלים משאריות המזון והשומן השרוף שנדבקו - בכדי שבשימוש הבא בכלים, השומן לא יישרף בעת הבישול.
עשי סוף לכלים
• לעיתים, כדי להגביר את תחושת הניקיון והסדר, כדאי לנגב את הכלים ולא להמתין לייבוש טבעי. ניתן לנגב את הכלים במגבת נקייה, אך כאשר היא לחה מומלץ להחליפה.
• בסיום הייבוש מומלץ להחזיר את הכלים לארון. השארת הכלים בחוץ ממלאת את הכלים שזה עתה נקינו בחיידקים.
• יבשי את הכיור, את מתקן ייבוש הכלים ואת הסמרטוטים והשאירי אותם להתייבש באוויר. זכרי כי יש להחליף אחת לכמה זמן את כלי הניקוי.
• אם השתמשת בפיירי מנקה ומטפח- עור ידייך יישאר בתום פעולת הניקוי רך ונעים למגע. פיירי מנקה ומטפח מכיל נוסחא עדינה ומכיל רכיבים כגון: אלו-וורה, מלפפונים ומשי, אשר מסייעים לשמור הלחות הטבעית על עור ידייך.
מאת: טריו יח"צ
0 תגובות:
כתבו תגובה לכתבה