קישורים ממומנים
מתכון נהדר להכנת פונדו שוקולד באדיבות לינדט
המתכון מיועד להכנת 4 מנות פ'ונדו'
חומרים
טבלה 100 גרם של לינדט אקסלנס 70% מוצקי קקאו
טבלה 100 גרם של לינדט אקסלנס חלב
2/3 כוס (160 מ"ל) שמנת מתוקה
תוספות מומלצות
פירות העונה טריים חתוכים לפרוסות יפות: תותים, בננה, קיווי, תפוח, אגס
פירות יבשים: אננס, פפיה, מנגו, שזיף, משמש
מרשמלו
אופן ההכנה
1. מחממים את כלי הפונדו שברשתוך.
2. מחממים שמנת מתוקה בסיר קטן עד לרתיחה
3. מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את השוקולד עד שהן נמסות.
4. מעבירים את תערובת השוקולד אל כלי הפונדו המחומם.
5. מסדרים את פירות העונה , הפירות היבשים והמרשמלו בכלי הגשה
6. מתנפלים בהנאה! (זהירות זה חם!)
הערה: בכדי למנוע השחרה של התפוח והאגס כדאי לטבול במים עם לימון לפני ההגשה!
מאת: ארד תקשורת
המתכון מיועד להכנת 4 מנות פ'ונדו'
חומרים
טבלה 100 גרם של לינדט אקסלנס 70% מוצקי קקאו
טבלה 100 גרם של לינדט אקסלנס חלב
2/3 כוס (160 מ"ל) שמנת מתוקה
תוספות מומלצות
פירות העונה טריים חתוכים לפרוסות יפות: תותים, בננה, קיווי, תפוח, אגס
פירות יבשים: אננס, פפיה, מנגו, שזיף, משמש
מרשמלו
אופן ההכנה
1. מחממים את כלי הפונדו שברשתוך.
2. מחממים שמנת מתוקה בסיר קטן עד לרתיחה
3. מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את השוקולד עד שהן נמסות.
4. מעבירים את תערובת השוקולד אל כלי הפונדו המחומם.
5. מסדרים את פירות העונה , הפירות היבשים והמרשמלו בכלי הגשה
6. מתנפלים בהנאה! (זהירות זה חם!)
הערה: בכדי למנוע השחרה של התפוח והאגס כדאי לטבול במים עם לימון לפני ההגשה!
מאת: ארד תקשורת
0 תגובות:
כתבו תגובה לכתבה